Gongslag René van der Ent (Platform Opnieuw Thuis) lanceert digitale inbouwpakket tijdens Innovation Expo

Met een daverende klap op de gong, opende René van der Ent het AFHAAL-LOKET STATUSHOUDERS tijdens de Innovation Expo in Amsterdam.

De gongslag lanceerde ook het nieuwe gedigitaliseerde LOFT2GO inbouwpakket waarmee in korte tijd complete appartementen kunnen worden gerealiseerd in leegstaande kantoren. De productietijd van dit maatgemaakte inbouwpakket is 2 weken, waar met de term AFHAAL-LOKET naar wordt verwezen.Rene van der Ent op Innovation Expo
“We hebben dit soort innovatieve bedrijven nodig vanwege de enorme huisvestingsopgave waar we voor staan,” aldus een gedreven van der Ent, projectdirecteur Huisvesting Statushouders van het Platform Opnieuw Thuis. “Hier zit ook een belangrijke circulaire component aan die we niet over het hoofd moeten zien.”

Bij het AFHAAL-LOKET kunnen gemeentes met een achterstand op hun taakstelling aangeven welke leegstaande panden zij graag getransformeert zouden zien. Urban Popup zoekt daar dan beleggers bij.

Urban Popup founder Marie-Claire Aarts: “We leveren nog steeds de pop-up badkamerkeuken voor kleinere ruimtes, maar we kunnen nu ook snel een gehele casco vloer ombouwen tot woningen. Dat bleek nodig, omdat ons snelbouw systeem weinig toevoegt als we vervolgens in een conventioneel bouwtraject terecht komen. Deze tijd vraagt om andere bouwmethodes.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s