Informatie voor vastgoedeigenaren

LOFT2GO appartementen zijn modulair en worden volledig geprefabriceerd afgestemd op uw specifieke wensen.

Voordelen van transformatie met LOFT2GO:

  • Tijdsbesparing: zeer korte levertijd en substantieel kortere bouwtijd dan conventionele bouwmethodes.
  • Faalkostenreductie: substantieel minder faalkosten door een volledig gecontroleerd productie- en afbouwproces.
  • Flexibiliteit: eenvoudig wijzigingen aanbrengen zonder overlast.
  • Beter voor het milieu: volledig herbruikbaar systeem.
  • Voor tijdelijke en permanente bewoning.
  • Duidelijk kostenplaatje.
  • Geschikt voor elk gebouw – ook monumenten.

Wij hebben het bouwproces gedigitaliseerd. Het inbouwpakket kan dan ook volledig worden afgestemd op uw programma van eisen en budget. Plattegrond, maatvoering, kleurstelling, keukenopstelling: uw wensen staan centraal.

Ook de maatvoering van de badkamer keuken wordt afgestemd op uw PvE  en aangepast aan het kantoorstramien. Ter indicatie drie basismodellen:

LOFT2GO Compact: een compacte hoekunit, voor de kleinere kantoorstramienen. Hiermee kunnen ruimtes vanaf 20m2 getransformeerd worden tot studio’s.

LOFT2GO Start: dit is het standaardmodel dat geschikt is voor starterswoningen vanaf 35-40 m2. Buitenmaat is 3.00 m x 1.50 m. De units zijn te bestellen in alle RAL kleuren. Levertijd 1,5 maand.

LOFT2GO Start lancering tijdens de Accenture Innovation Awards

Klik hier voor korte video met presentatie LOFT2GO Budget LUX model tijdens Accenture Innovation Awards 2015.

LOFT2GO Premium: Dit model is voor kleinere aantallen in speciale designs te bestellen, met een uitbreiding van de keuken en/of een luxere uitvoering van de badkamer.

NOG MEER VOORDELEN VAN TRANSFORMATIE DOOR URBAN POPUP

1    Transformatie in een dag
Wij installeren ons gehele inbouwpakket of alleen de badkamer en keuken. Dat laatste kan in een dag – inclusief wanden. Er zijn geen ingrijpende bouwkundige ingrepen nodig. Met de LOFT2GO kan het gehele herbestemmingstraject, inclusief bestemmingswijziging, in 1 of 2 maanden voltooid zijn. Soms zelfs korter. In bovenstaande transformatie was de gemeente in 1 week akkoord. Er is in beginsel geen bouwvergunning nodig.

2    Plug & play
Alle leidingen zijn ingebouwd en de LOFT2GO wordt op eenvoudige wijze op bestaande aan- en afvoer en elektra aangesloten.

3    Geschikt voor elk gebouw – ook monumenten
De LOFT2GO klikt modulair in elkaar. De unit kan met de lift of via het trappenhuis naar boven.

4    Flexibele maatvoering
Het inbouwpakket maar ook de LOFT2GO badkamer en keuken is naar wens samen te stellen. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere toiletten of douches naast elkaar worden geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en speciale decors.

 5    Verplaatsbaar
Leegstaande ruimtes zijn zeer snel geschikt gemaakt voor bewoning, maar de herbestemming kan eenvoudig ongedaan gemaakt worden. De LOFT2GO kan weer worden verplaatst naar een andere locatie.

6    Voor tijdelijke en permanente bewoning
Tijdelijke transformatie is mogelijk tot 10 jaar. Door tijdelijk te transformeren wordt de bedrijfsbestemming behouden en is tijdelijke leegstandverhuur mogelijk. De badkamer-keuken kan ook permanent blijven staan, want LOFT2GO voldoet aan alle eisen van Bouwbesluit 2012.

7    Premium  | budget model
LOFT2GO is er voor ieder budget. De units zijn verkrijgbaar in premium en budget versie. Het premium model is geschikt voor appartementen in het hogere segment. Met het budget hoekmodel kan snel en voordeling huisvesting worden gecreëerd voor studenten of asielzoekers. Deze kunnen ook in kleinere ruimtes worden geplaatst.

8    Fiscaal aantrekkelijk
LOFT2GO valt onder een gunstig fiscaal regime. Wij leggen u graag uit wat voor u de voordelen zijn.

9    Meteen verhuurbaar
Het appartement is meteen verhuurbaar. Mocht u het vinden van huurders ook door ons willen laten doen: er is een wachtlijst van mensen die graag in een URBAN POPUP loft willen wonen. We hebben de kwaliteiten in huis om een gebouw op korte termijn om te vormen tot een populaire woon-werk plek en kunnen wij een voorheen kansloos gebouw hypen.

Vergunningenprocedure
Wij kunnen u ondersteunen tijdens de vergunningaanvraagprocedure. Dat kan snel. Sinds 1 november vorig jaar is voor tijdelijke transformatie met de LOFT2GO units geen uitgebreide vergunningenprocedure meer nodig. Binnen 8 weken moet de tijdelijke herbestemming erdoor zijn. Het is met de LOFT2GO mogelijk om in een latere fase toch permanent te transformeren.

Huurders
Als u eigenaar bent van een leegstaand pand en LOFT2GO units wilt plaatsen of vrijblijvend meer informatie wilt, neem dan contact op via het onderstaande formulier. U kunt ook bellen met 020 4706243 of een email sturen naar info@urbanpopup.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s