LOFT2GO

URBAN POPUP laat leegstaande panden snel weer renderen met de verplaatsbare, plug-and-play LOFT2GO units. Wij installeren de badkamer en keuken in een dag – inclusief wanden. Er zijn geen bouwkundige ingrepen nodig.

LOFT2GO klikt modulair en stekkerklaar in elkaar. Alle leidingen zijn ingebouwd en de natte cel wordt op eenvoudige wijze op bestaande aan- en afvoer en elektra aangesloten. Het loftappartement is dan meteen verhuurbaar. LOFT2GO voldoet aan alle eisen van Bouwbesluit 2012.

De badkamer en keuken staan los op de grond en zijn niet aard- en nagelvast verankerd. Het geheel kan met de lift of via het trappenhuis naar boven.

Leegstaande ruimtes zijn zeer snel geschikt gemaakt voor bewoning, maar de herbestemming kan eenvoudig weer ongedaan gemaakt worden. De LOFT2GO kan worden verplaatst naar een andere locatie.

LOFT2GO is er voor ieder budget. De units zijn verkrijgbaar in premium en budget versie. Het premium model is geschikt voor appartementen in het hogere segment. Met het Budget BASIC hoekmodel kan snel en voordeling huisvesting worden gecreëerd voor studenten of asielzoekers.

LOFT2GO is naar wens samen te stellen. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere toiletten of douches naast elkaar worden geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en speciale decors.

Transformatie met LOFT2GO valt onder een gunstig fiscaal regime. We leggen u graag uit wat voor u de voordelen zijn.

Bij de presentatie van het eerste prototype in 2013 mochten we zelfs Rijksbouwmeester Frits van Dongen en de Amsterdamse RO wethouder van Poelgeest ontvangen, die beiden een praatje hielden over veranderingen in de bouwwereld. Martijn Aslander hield een inspirerend praatje over tijdelijkheid.

Klik hier voor de LOFT2GO brochure.

Advertenties