Werken bij Urban Popup

Urban Popup zoekt slimme stagiair voor nieuw crowdfunding concept

Urban Popup maakt pop-up woningen in leegstaande kantoren. Wij doen dit door in 1 dag een badkamer en keuken in een pand te plaatsen. Op deze manier kunnen we snel woonruimte creëren.

Omdat wij van anders denken houden, hebben we een idee voor een nieuw type vastgoed crowdfunding, waarmee we denken kantoorpanden sneller en leuker te kunnen transformeren. Dit concept moet verder worden uitgewerkt en in campagnevorm worden gezet. Ook zal er onderzocht moeten worden welk crowdfunding platform ons hiervoor de beste digitale en financiële mogelijkheden biedt.

Wij zoeken op korte termijn een slimme stagiair die zich hierop wil storten. Weet je alles over crowdfunding platforms en ben je creatief en enthousiast, dan nodigen we je uit om te reageren. Het is belangrijk dat je van aanpakken weet. Het gaat hier allemaal erg snel soms en daar moet je tegen kunnen.

Op onze beurt bieden we jou een inkijkje in het reilen en zeilen van een start-up en krijg je alle kansen om je talenten zoveel mogelijk te benutten.

Als dit je aanspreekt, stuur dan een email met CV en motivatie naar info@urbanpopup.nl, tav Marie-Claire Aarts.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s