Zorginnovatie

Als u in de zorg werkzaam bent, dan hebt u ongetwijfeld gelezen hoe techgiganten zoals Amazon zich opmaken om in de zorg te stappen. Dat doen ze niet halfhartig, maar samen met JPMorgan, de grootste bank van de VS en het investeringsfonds Berkshire Hathaway van Warren Buffett.

We kunnen dit dus serieus nemen. Amazon is een van de grootste techbedrijven ter wereld, met een diepgaand inzicht in het koopgedrag en dus levensstijl van haar vele klanten.

Ze gaan, zo wordt gezegd, de zorgmarkt disrupteren. De overige van de Big 5 technologische bedrijven, Apple, Google, Microsoft en Facebook zijn dit ook van plan – om nog maar niet te spreken over de Indiaase en Chinese spelers op de markt. We kunnen er dus van uit gaan dat alles anders gaat worden.

De zorgsector zou sidderen van angst – wat interessant is, want volgens ons biedt dit namelijk ongekende mogelijkheden voor de sector, om nog betere zorg te kunnen leveren in Nederland.

Innovaties die de zorg beter maken
Verandering, daar zijn Urban Popup en haar techpartners goed in. Wij hebben als het om zorg gaat wel een belangrijk uitgangspunt: we vinden dat technologie nooit in de plaats van menselijk contact mag komen, maar juist menselijk contact kan bevorderen – en daar liggen ook de mogelijkheden voor de zorgsector.

Wij denken graag met u mee hoe u deze eHealth kansen optimaal kunt benutten en op de ontwikkelingen vooruit kunt lopen, zodat u naderhand er niet door wordt verrast.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 020-4706243.

Klik hier voor meer informatie over Berkshire Hathaway en de plannen van Amazon.

Advertenties